EPiServer – Community extern webbplats

Kort beskrivning

En digital mötesplats är ett utmärkt verktyg för att bygga starka relationer med dina målgrupper. Organisationer med starka varumärken och produkter som engagerar kunderna, kan dra stor nytta av den digitala mötesplatsens alla funktioner. Med plattformen EPiServer Community kan du på ett effektivt och flexibelt sätt utveckla interaktiva digitala mötesplatser.

Funktionell beskrivning

Tjänstens omfattning omfattar allt innehåll som beskrivits ovan avseende tjänsten EPiServer – Webbplats standard men med följande tillägg:

Bygg starka relationer med en community

Tjänsten EPiServer Community extern webbplats, nedan kallad EPiServer Community, är en digital mötesplats och är ett utmärkt verktyg för att bygga starka relationer med målgrupper. Företag med starka varumärken och produkter som engagerar kunderna, kan dra stor nytta av den digitala mötesplatsens alla funktioner. Med tjänsten EPiServer Community kan du på ett effektivt och flexibelt sätt utveckla interaktiva digitala mötesplatser.

Flexibel, effektiv och enkel att använda

EPiServer Community är marknadens ledande tjänst för utvecklande av digitala mötesplatser och det bästa, mest flexibla och effektivaste alternativet.

Integrerad med EPiServer – Webbplats standard

EPiServer Community är fullständigt integrerad med EPiServer – Webbplats standard vilket gör att du kan koppla den digitala mötesplatsen till ditt företags webbplatser. Specialdesignade funktioner för den digitala mötesplatsen ingår som en integrerad del i hanteringsprogrammet för webbinnehåll. Administreringen kan därför utföras snabbt och enkelt och du kan förverkliga nya affärsmöjligheter på dina webbplatser utifrån verksamheten på den digitala mötesplatsen.

 

Färdiga mallpaket möjliggör en snabbare lansering

Ett mallpaket medföljer i form av ett färdigt community som går att anpassa till specifika behov vilket gör att det går snabbt att komma igång med att skapa en digital mötesplats.

Brett utbud av communityfunktionalitet

Allt innehåll på den digitala mötesplatsen (community) kan administreras och redigeras från vilken webbläsare som helst. Med hjälp av systemet för rollhantering går det att tilldela administratörer och utvalda medlemmar behörigheter för att redigera olika delar av den digitala mötesplatsen.

 

 

 

 

 

 

Medlemmar och besökare kan publicera bloggar, umgås och debattera i olika forum och klubbar, och kommunicera via chattar, webbmejl och mobiltelefon. De kan även delta i tävlingar och omröstningar, klassificera och märka allt från bilder till chattinlägg, göra virala kampanjer, eller hjälpa varandra via expertpaneler osv. Dessutom kan medlemmarna skapa gallerier och arkiv för att samla in, ordna och visa sina filer, texter, bilder och videoklipp.

Enkelt att administrera och underhålla din community

Administratörerna för den digitala mötesplatsen har tillgång till såväl hantering av medlemmar, val av medlemmar, mötesplatsöversikt, kategorisering, virala marknadsföringskampanjer som individanpassade massutskick. Som administratör kan du skapa en ny händelse som medlemmarna kan anmäla sig till, erbjuda medlemmarna att chatta med en utvald gäst, eller skapa en intressant tävling. Funktionerna i EPiServer Community kan användas och justeras på många olika sätt och de kan även integreras med varandra. Till exempel kan endast de som är medlemmar i en klubb blogga och lägga till en omröstning i ett forum. Det går också att välja att kalenderfunktionen endast ska vara tillgänglig för klubbens ansvariga.

 

Analysera, segmentera och bevaka dina målgrupper

Analysera och gör detaljerade val för att kommunicera med en specifik målgrupp. Med EPiServer Communitys medlemshantering är du bara ett musklick från att få det att hända.

Som redaktör kan du bevaka, analysera och segmentera målgruppen i realtid, baserat på vilken verksamhet och vilket innehåll som finns på den digitala mötesplatsen. I utbyte mot värdefulla tjänster får du en trogen och segmenterad målgrupp och svaret på dina frågor. Det hjälper dig att skapa intressant och relevant information som du förmedlar via den digitala mötesplatsen i syfte att skapa varaktiga relationer.

Övervaka allt innehåll

Det finns effektiva verktyg för att korrigera eller ta bort innehåll som inte överensstämmer med företagets innehållspolicy. Med EPiServer Community har du tillgång till allt innehåll på den digitala mötesplatsen och en registrering görs av vilken användare som lägger till vilket innehåll, och vid vilken tidpunkt. Dessutom är allt publicerat innehåll kopplat till den offentliga IP-adress som det hämtades från.

En community skapar nya marknadsföringsmöjligheter

Medlemmar i en digital mötesplats deltager för att de är intresserade av det ämne som mötesplatsen handlar om. I kommunikation som sker med medlemmarna så vet du redan vilka produkter och tjänster som de kan tänkas vara intresserade av. En digital mötesplats ger stora möjligheter till riktig one-to-one marknadsföring och riktad kommunikation. När mottagaren får information som de upplever är direkt riktat till dem så ökar också svarsfrekvensen. En innovativ ägare av en digital mötesplats har också en stor möjlighet att skapa nya produkter och tjänster baserat på innehåll och diskussioner som sker i den digitala mötesplatsen. EPiServer Community har de funktioner som behövs för att underlätta analyser av innehållet och därmed förenkla processen.

Prestanda

Av erfarenhet vet vi att ett system för en digital mötesplats behöver mycket bra prestanda för att vara framgångsrikt och fungera väl. De communities som är baserade på EPiServer Community levererar många gånger fler sidvyer per server än andra ledande digitala mötesplatser och webbplatser.
Med EPiServer Community får du den prestanda som krävs.

Teknisk beskrivning

Tjänsten är byggd på EPiServer som är baserad på .NET 3.5.

Prisuppgifter

 

 
Svit EPi Server
ID Rad Beskrivning Startpris (sek) Månadspris (sek) Månadspris per användare (sek) Per ärende (sek) Per ärende och månad (sek) Notering
EPI-006 EPiServer – Community extern webbplats 7 000 29 000