EPiServer – e-Kampanj

Kort beskrivning

EPiServer e-Kampanj är en kraftfull paketering av marknadsföringsmoduler och tjänster designade för att möta individuella behov som marknadsförare har. Verktygen gör det enklare för marknadsförare att genomföra mer relevanta och effektiva webbkampanjer samt följa framstegen för kampanjerna i realtid. e-Kampanj gör det också möjligt att ta kontroll över och förbättra sökmotoroptimeringen i det dagliga arbetet med webbplatsen.
Resultatet, den digitala synlighet som uppnås, kan sedan jämföras med till exempel konkurrenter.

Funktionell beskrivning

Tjänstens omfattning omfattar allt innehåll som beskrivits ovan avseende tjänsten EPiServer – Webbplats standard men med följande tillägg:

Skapa webbkampanjer och få resultatet omedelbart

EPiServer e-Kampanj är en tjänst där du snabbt skapar och hanterar dina digitala kampanjer. Tjänsten ger omedelbara svar på hur dina kampanjer presterar med hjälp av A/B testning och vilka målsidor som ger de bästa resultaten. Du behöver inga tekniska färdigheter och kan enkelt testa och analysera resultaten själv. Det har aldrig varit enklare att mäta resultaten av din digitala marknadsföring samt anpassa kampanjerna i realtid för att säkerställa att önskad avkastning uppnås.

Testa och utvärdera dina webbkampanjer i realtid

De flesta marknadsförare skulle också vara överens om att testning och bevakning av webbkampanjer ofta är alltför komplicerat och svårt att passa in i det dagliga marknadsföringsarbetet. Med tjänsten kan du enkelt mäta och bevaka onlinekampanjer och optimera dina målsidor.
Huvudfunktioner
Kampanjhantering, analys och statistik

 • Budget och mätning av dina onlineaktiviteter
 • Se dina besökare i realtid på din webbplats
 • Mät dina webbkampanjer i realtid genom KPI:er
 • Bevaka konverteringsgraden mot fördefinierade mål
 • A/B-testning och analys
 • Enkel export av statistik och testdata
 • Se resultatet i din mobil (iPhone)

Tjänsten hjälper dig i ditt dagliga arbete med sökmotoroptimering

Att söka på webben är utgångspunkten för mer än 50 procent av alla inköp på nätet. En optimerad webbplats kan göra att Google eller andra ledande sökfunktioner hittar informationen samma dag du publicerar den och att du placerar dig högt upp i organiska sökresultat. Tjänsten, helt integrerad med EPiServer Webbplats standard, kan hjälpa dig långsiktigt och i ditt dagliga SEO-arbete.

Sökmotoroptimering inbyggd i varje steg

Sökmotoroptimering är oerhört viktigt för att säkerställa synligheten för din webbplats i organiska sökresultat. För att nå goda resultat är det viktigt att optimeringen är inbyggd i processen varje gång du skapar nya sidor och att dina webbredaktörer automatiskt förses med riktlinjer när de publicerar innehåll. Tjänsten förenklar ditt dagliga SEO-arbetsflöde så att det sker samtidigt som webbinnehåll skapas.

Ta kontroll över din SEO-process

Med tjänsten tar du kontroll över sökmotoroptimeringen istället för att hoppas på det bästa. Dina webbredaktörer får en enkel överblick och dagliga råd för att göra varje webbsida SEO-vänlig, vilket hjälper dig att öka relevant trafik och omvandlingsgraden på besökare. Tjänsten är integrerat med EPiServer Webplats standard.

Anpassa innehållet efter besökaren

Med tjänsten kan du styra riktat innehåll till varje besökare baserat på hans eller hennes bransch, omsättning, geografi eller storlek. tjänsten utgår ifrån Dun & Bradstreets företagsinformation, vilket gör att du kan visa innehåll som matchar målgruppen webbesökaren tillhör. Du kan anpassa allt från bilder och text till listor och sökningar.

Utnyttja webben till fullo

Tjänsten är en tjänst som utvecklats för B2B-marknadsföraren som vill utnyttja webben till fullo. Du presenterar den information som du tror är den viktigaste för ett visst kundsegment. Exempelvis så visar du besökare från läkemedelsbranschen relevanta artiklar om nya läkemedel och tyska besökare ser era tyska fallstudier.
Fördelar

 • Ger flera målgrupper riktad uppmärksamhet samtidigt
 • Enkelt att komma igång med några få inställningar körs den automatiskt i bakgrunden
 • Stärker särskilda erbjudanden och webbkampanjer
 • Fullständig flexibilitet i graden av personalisering på din webbplats – välj den nivå som passar din organisation.

Ta kontakt med dina kunder vid rätt tidpunkt

Försäljning och marknadsföring handlar om timing och att prata med dina potentiella kunder vid rätt tidpunkt. Kan du använda en av dina största tillgångar, din webbtrafik, för att hitta rätt ögonblick att initiera den kommunikationen kommer det att ha en positiv påverkan på ditt företags intäkter.

 

Prisuppgifter

 
Svit EPi Server
ID Rad Beskrivning Startpris (sek) Månadspris (sek) Månadspris per användare (sek) Per ärende (sek) Per ärende och månad (sek) Notering
EPI-009 EPiServer – e-Kampanj 7 000 33 000