Presentationsverktyg – Adobe Connect Presenter

Kort beskrivning

Med bara några få klick i PowerPoint kan du transformera en presentation till en engagerande multimediaupplevelse i Flash! Du kan enkelt lägga till röstljud, animeringar, interaktivitet, enkäter och mjukvarusimuleringar till eLearningkurser. Den färdiga upplevelsen integrerar du sedan med Adobe Connect Meetings för distribution och uppföljning.

Övrig information

För mer information Se Bilaga 7 Tjänstebeskringarför tjänsten. Du kan enkelt skapa professionella Flash presentationer och kurser kompletta med ljudspår och interaktivitet. Importera och editera video och exportera detta som SWF. Spela in video i hög kvalitet. Du kan publicera det färdiga materialet som PDF eller ännu hellre integrera det med Adobe Connect för att leverera, administrera och spåra innehåll. Stödjer AICC och SCORM.

Funktionell beskrivning

Med hjälp av tjänsten ADO-003, kan du med några få klick i PowerPoint transformera en presentation till en engagerande multimediaupplevelse i Flash. Du kan enkelt lägga till röstljud, animeringar, interaktivitet, enkäter och mjukvarusimuleringar till eLearningkurser.

Den färdiga upplevelsen integrerar du sedan med Adobe Connect Meetings för distribution och uppföljning. Tjänsten bygger på Adobe Connect.

Säkerhet

Adobe har gjort sitt yttersta för att Adobe Connect ska vara extremt säkert. Ett tydligt exempel på säkerheten är att systemet idag används både inom extremt känsliga områden som stadshemligheter och inom humanitära insatser i krisområden.

Prisuppgifter


Publicering, Web Content Mgmt och portal
ID Rad Beskrivning Startpris (sek) Månadspris (sek) Månadspris per användare (sek) Per ärende (sek) Per ärende och månad (sek) Notering
ADO-003 Presentationsverktyg ‐ Adobe Connect Presenter 15 660 870