Sökning på intra- och extranät – Google Site Search

Kort beskrivning

Med Google Site Search kan du lägga till en Google-sökruta på din webbplats så att framtida besökare och kunder kan hitta information med en gång.

Google Site Search är en värdbaserad sökningslösning med vilken du kan:

  • Öka kundernas tillfredsställelse och lojalitet
  • Göra reklam för de mest relevanta produkterna
  • Öka antalet träffar och interaktionen på webbplatsen
  • Minska supportkostnaderna genom att förbättra självhjälpen online

Funktionell beskrivning

Med Google Site Search kan du lägga till en Google sökruta på din webbplats så att framtida besökare och kunder kan hitta information med en gång.

Google Site Search är en värdbaserad sökningstjänst med vilken du kan:

  • Öka kundernas tillfredsställelse och lojalitet
  • Öka antalet träffar och interaktionen på webbplatsen
  • Minska supportkostnaderna genom att förbättra självhjälpen online

Med Google Site Search tar det bara några minuter att skapa en sökmotor för ditt företags webbplatser. Bland annat följande funktioner inkluderas:

Bättre indextäckning

Bättre indextäckning garanterar omfattande sökresultat på dina webbplatser genom att genomsöka och indexera mer innehåll, även på sidor som ligger djupt på en webbplats.

Synonymer

Gör det möjligt för besökare att hitta dokument som innehåller relaterade termer, utan att behöva köra flera frågor. Det är lätt att lägga upp synonymordböcker som är specifika för din webbplats. Exempelvis (en sökning på [bil] kommer nu att omfatta [bilar]). Det är lätt att lägga upp en egen synonymordbok (en sökning på [fa] skulle inkludera [fasta avgifter] i sökresultaten).

Datumpolarisering

Från och med nu kan administratörer påverka sökrangordningen baserat på dokumentets ålder (t.ex. ett nyare produktdatablad ges större vikt än ett äldre). Det går att inaktivera funktionen och administratörer kan välja på vilken nivå de vill påverka sina webbplatser (låg, medelhög, hög eller högsta).

Toppresultatpolarisering

Med Google Site Search kan du rikta in de högsta sökresultaten från specifika avsnitt på din webbplats (t.ex. produktkatalogen).

Prisuppgifter

 

 
Söktjänster
ID Rad Beskrivning Startpris (sek) Månadspris (sek) Månadspris per användare (sek) Per ärende (sek) Per ärende och månad (sek) Notering
GOO-008 Sökning på intra‐ och extranät – Google Site Search 0,26 Per dokument och år, dock minst 100.000 dokument